Over

Mijn naam is Robbert Brouwer. Ik ben al ruim 33 jaar werkzaam in Hilversum Oost, sinds 1987 als fysiotherapeut en sinds 1988 ook als acupuncturist. Vanaf 2014 ben ik ook werkzaam als Mesoloog in mijn eigen praktijk.

Op 8 juni 2020 ben ik gestart met Praktijk één, in de oude huisartsenpraktijk van Eva van de Beek op de Kamerlingh Onnesweg 145a in Hilversum. Er is ook een praktijklocatie in Zeewolde. Daar voer ik praktijk in gezondheidscentrum De Pyramide, de Weerdt 5, in de praktijk bij Thérèse Akerboom (osteopathie – Evenwicht).

In mijn praktijk bied ik  gezondheidszorg gericht op de mens als individu en in zijn totaliteit. Ik ben van mening dat een mens een eenheid is en dat scheiding van lichaam en psyche, zenuwstelsel, persoonlijkheid en hormonale systeem slechts een model is om zaken te verduidelijken. De mens functioneert als één systeem, de achterliggende gedachte achter de naam van mijn praktijk, Praktijk één.

Ook ik functioneer als één. Ik ben fysiotherapeut, acupuncturist en Mesoloog in één persoon. Ik zal, wanneer u bij mij komt met uw klachten, vanuit gecombineerde kennis naar u kijken en, in overleg met u, die zorg bieden die in mijn optiek het beste bij u past.

Robber Brouwer fysiotherapeut Hilversum
Praktijk een Fysiotherapie Hilversum

Wat heb ik zoal gedaan?

Ik ben geboren en opgegroeid in Hilversum. Na de middelbare school (Alberdingk Thijm College) met veel sportieve activiteit (voetbal en volleybal) ben ik fysiotherapie gaan studeren in Utrecht (SUPA). Tijdens mijn stage fysiotherapie heb ik kennis mogen maken met  de acupunctuur. Ik vond dat heel fascinerend.

Scroll naar boven